top of page

Support Group

Public·49 members
Benjamin Wood
Benjamin Wood

Mr Diker Na Srpskom Free: A Comprehensive Guide to Furniture Design Software


This content is freely available under simple legal terms because of Creative Commons, a non-profit that survives on donations. If you love this content, and love that it's free for everyone, please consider a donation to support our work.
Mr Diker Na Srpskom FreeDobar je za nabrzinu nešto odraditi. Kada nacrtate neke elemente, mjenjanjem gabarita se i ostale dimenzije mjenjaju, ako postavite formule. U njemu se crta formulama i to se mora savladati, bez toga ne vrijedi. Uz kupljen Corpus se dobije literatura, pa morate da pređete sve. Ima sve od kantovanja, okova...Pročitajte na sajtu o njemu, registrujte se free, i skinite literaturu o njmu pa se bolje upoznajte.Ako trebate određivati gdje se šta buši onda je KATASTROFA...Ne može da prikaže otvore a samo upravljanje sa njime je užasno odrađeno. Momci koji su ga programirali su rekli da će biti u novoj verziji to riješeno ali... i to treba da se doplati. Košta oko 4000KM i to je to.


Možda se isplati ali ( dok sam bio aktivan sa stolarijom ), sa neta skinuo sam neki prog- za đabe-free koj je ima tipske elemetne a prema unetim dimenzijama je uvečavao ili smanjivao te elemente e da, imao je i paletu dezena . Nisam dobro ni uvežbao rad na nj, kada sam odustao od toga jer imao sam sve samo ne izradu tipskih elementa.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page